Бях изписана от онкологичната клиника и изпратена да умра вкъщи, но с помощта на стара рецепта се изправих на крака!

Бях изписана от онкологичната клиника и изпратена да умра вкъщи, но с помощта на стара рецепта се изправих на крака!

Една много приятна, енергична възрастна жена разказва:

„… През 1985 г., след две операции, бях изписана от онкологичната клиника и изпратена да умра вкъщи, като ми даваха още 10 дни живот.“ Вкъщи лежах на легло в продължение на два дни, когато си спомних, че имам рецепта за лечение на цялото тяло, където основният компонент е алое.

Листът с описанието беше някъде из бумагите ми и не успях да го открия, тогава започнах да го приготвям по памет. Откъснах всичките листа на две 4-5 годишни растения, измих ги, избърсах ги, изрязах острите ръбове и ги прекарах през месомелачката. Оказа се 2 литра с целулозата.

Взех 3 килограма чист мед и две бутилки вино Кагор. Всичко това се излива в чист емайлиран съд, разбърква се. Достатъчно количество за два трилитрови буркана. Плътно се затваря, лекарството беше обвито в черен плат и поставено в мазето върху цимент. След 10 дни извадих единия буркан, разтърсих го добре и пресипах в бутилка, след което започнах да пия по 1 супена лъжица три пъти на ден, един час преди хранене.

Държах бутилките в хладилника, като ги бях отново обвила в черно. В продължение на дълго време вземах това лекарство, а през октомври отидох на консултация.