• Home
  • Тамара Глоба предсказа период на ГОЛЯМА промяна за ТРИ знака на Зодиака: 1 – 21 март

Тамара Глоба предсказа период на ГОЛЯМА промяна за ТРИ знака на Зодиака: 1 – 21 март

Тамара Глоба предсказа период на ГОЛЯМА промяна за ТРИ знака на Зодиака: 1 – 21 март


Времето на големи промени не щади никого, идва, когато съдбата пожелае и прави всичко така, както е необходимо на Вселената.

Тамара Глоба казва, че трите знака на Зодиака скоро ще попаднат под звездния елемент, когато нещо трябва да се промени радикално.

Искате или не, не трябва да се съпротивлявате на съдбата сега, ако тя ви е избрала, тогава всичко, което се случва, ще се нареди добре за вас.

Не гледайте назад – това е основното правило на периода 1 – 21 март, има много интересни неща зад себе си, но малко обещаващи.

Ако постоянно гледате назад, никога няма да постигнете мечтите си и да постигнете целите си, трябва да побързате.

Също така, периодът 1 – 21 март е интересен с това, че ще ви подхвърли няколко пъзела, сложни и понякога изглеждащи неразрешими.

Ако можете да ги преминете правилно, тогава на последния етап от лабиринтите ще срещнете много важни хора, те ще променят съдбата ви.

За някои това ще бъде свързано с работа, за някой с личен живот, тук всеки свой и сега ще научим повече за това.

И така, за Стрелец Тамара Глоба предсказа големи промени, свързани с личния живот и нещо много важно за тях.

Съдбата ще ви подхвърли невероятен лабиринт, ще трябва да решите откъде да вземете парите, защото сте пропилели заплатата си, а аванса е далеч.

Но точно в този момент нещо катастрофално ви се поврежда и трябва да си купите ново или да поправите счупеното.

Когато разрешите лабиринта с пари, ще срещнете човек, който ще ви подскаже как да правите добри пари – не пропускайте този шанс, защото именно той ще промени съдбата ви завинаги!

Звездите от зодия Риби готвят неочаквани промени на любовния фронт, които за момента не влизаха в плановете им.

Особено странна ще бъде съдбата на тези Риби, които не са свободни, които са във връзка или са в законен брак, но не са много щастливи там.

Ще има шанс да излезете от токсична за живота връзка и да започнете да изграждате новото си щастие и можете лесно да го направите.

Между 1 – 21 март ще трябва да решите пъзел как да съобщите новината на любим човек, че се разделяте.

Но не се притеснявайте, всичко ще бъде лесно и дори безболезнено и за двете страни и можете да започнете да пишете нов роман за вашата съдба.

Неочаквани промени очакват Скорпион, в периода от 1 – 21 март определено ще се реши някакъв продължителен проблем.

По най-добрия начин ще приключи някакъв дълъг процес, който ще ви даде възможност напълно да промените бъдещето.

Ще имате време да разрешите всички свързани проблеми и да започнете да действате проактивно, а тук мнозина чакат преместване или придобиване на недвижим имот.

Всичко, което правите сега, безопасно ще достигне своя финал и ще трябва само да изберете в коя посока да продължите, както и да разберете с кого искате да изградите бъдещето си.

Leave A Comment