• Home
  • Само 2 процента от всички хора могат да видят скритата лампата на тази картинка за седем секунди! Уникален тест !

Само 2 процента от всички хора могат да видят скритата лампата на тази картинка за седем секунди! Уникален тест !

Само 2 процента от всички хора могат да видят скритата лампата на тази картинка за седем секунди! Уникален тест !

Оптичната илюзия е нещо, което си играе със зрението ви – кара очите ви да виждат нещо различно от това, което е в действителност. Но ако сте в състояние да накарате мозъка и очите си да работят заедно, за да видят обекта, който търсите – вие сте доста умни.

Решаването на мисловни пъзели, като например оптични илюзии или главоблъсканици, може да даде на мозъка ви добра тренировка – което е чудесно за концентрацията, когнитивните функции и повишаването на мозъчната ви сила. Така че защо да не опитате един от тях днес?

Нова оптична илюзия предизвиква хората да открият скрита лампа на картината – но тъй като това е оптична илюзия, тя няма да е толкова очевидна, колкото ви се струва на пръв поглед.

Optical illusion

На снимката, споделена от JagranJosh, се вижда мъж, облечен в зелена и червена роба, остра шапка и бастун, който върви по улицата покрай няколко къщи.

В картинката е скрита лампа и вашата задача е да я откриете – но има ограничение във времето. Ако успеете да откриете скритата лампа в рамките на седем секунди, на практика сте гений.

Според уебсайта хиляди хора са се почесали по главите, докато са се опитвали да намерят лампата – така че задачата е доста трудна.

Ако все още не сте го открили, не се притеснявайте, ето го и отговорът. Погледнете точно над главата на мъжа. Отговорът е закръглен на изображението по-долу.

Optical illusion answer

Според изданието, ако успеете да забележите скритата лампа в рамките на седем секунди, това е знак за „изключителна интелигентност“.

Leave A Comment