• Home
  • Рождената дата крие огромна тайна за съдбата ви, ето каква

Рождената дата крие огромна тайна за съдбата ви, ето каква

Рождената дата крие огромна тайна за съдбата ви, ето каква

По датата на раждане можем лесно да разберем какво ни очаква в бъдеще.

Експертите казват, че хората получават рождената си с причина. Числата играят специална роля в нашия свят и могат да разкрият тайните на нашата съдба.

За да изчислите числото на съдбата си, ви е необходима само вашата дата на раждане.

Да кажем, че сте родени на 03.12.1991 година. Първото нещо, което трябва да направите, е да умножите деня, месеца и годината – 12x3x1991=71676. След това трябва да съберете всяка цифра на полученото число, докато не получите число от 1 до 9 – 7+1+6+7+6=27. 2+7=9.

В случая именно девет е вашето кармично число.

А ето и какво означава всяко едно число на Съдбата:

Едно

Родените под егидата на единиците са призвани да помагат на другите. Само по този начин могат да изчистят кармата си и да започнат да живеят правилно. Ако вашето число е 1, първият ви приоритет е да се борите с егоизма и ревността.

Две

Ако Вселената е избрала двойката за ваше число, трябва да сте внимателни в общуването с околните. Дори и да ви се струва, че сте намерили сродна душа, на която можете да се доверите във всичко, препоръчително е да запазите някои тайни за себе си. В минали животи многократно сте ставали жертва на грозни слухове.

Три

В минали животи често сте постигали успехи за сметка на другите – манипулирали сте хората и сте ги карали да се чувстват неудобно.

Сега вашата съдба е безкористна помощ към околните. Ако не я приемете, в живота ви могат да започнат поредица от проблеми.

Четири

Кармичното число четири показва, че вашата съдба е във всестранно развитие. Може би в минали животи сте били много мързеливи, но сега Вселената иска да го поправите. Не спирайте да учите, стремете се към нещо голямо.

Пет

Числото пет означава, че не трябва да си губите времето за глупости. Важно е да изберете една посока в живота и да я следвате. Може би ви очаква голяма любов, несметно богатство или пък духовно просветление. Следвайте интуицията си.

Шест

Вашата карма е положителна, така че повечето ви проблеми, ако имате такива, се дължат на несигурност. Свободни сте да изберете пътя в живота си! Вселената няма да поставя препятствия на пътя ви.

Седем

Седем е числото на трезвия ум и чистото съзнание. Вселената ви съветва да се отървете от зависимостите, включително и негативните чувства и емоции. Ако не го направите, в бъдеще може да се сблъскате с огромни проблеми.

Осем

Осмицата е символ на зацикляне. Вселената се опитва да ви тласне към проблеми, които нямат бързо решение. Това е причината да натрупвате гняв, несигурност и негативизъм.

За да предотвратите подобно нещо, трябва да се абстрахирате от проблемите и да приемете поражението. Суетата и гордостта са основните ви врагове.

Девет

Числото девет подтиква човека да търси приятели и сродна душа, но е важно да не забравяте за своето призвание. Развивайте природните си таланти и ценете моментите, в които можете да се отдадете изцяло на това, което обичате. Когато намерите приложение на способностите си, ще станете щастлив човек.

Leave A Comment