• Home
  • Разбра се коя е победителката от втория сезон на „Ергенът“! Ето доказателства /Снимки

Разбра се коя е победителката от втория сезон на „Ергенът“! Ето доказателства /Снимки

Разбра се коя е победителката от втория сезон на „Ергенът“! Ето доказателства /Снимки

 

Вторият сезон на „Ергенът“ започна със скандали между момичетата и бързо опровергаха първото впечатление, че тази година продуцентите са заложили на по-умни участнички в сравнение с тези, които се бориха за сърцето на първия ерген Виктор Стоянов. 

Пианистът Евгени Генчев на моменти не можеше се чудеше какво прави в шоуто и ще види ли свестна жена. Бързаме да уточним, че в никакъв случай не съжалява, че е участвал, тъй като наистина е намерил любовта.

Рейтингът на „Ергенът“ със сигурност и този сезон ще скочи до небето, тъй като още с дебютния епизод бележи голям успех. Евгени Генчев впечатли зрителките на шоуто и май ще се окаже по-успешен от Виктор.

А наш репортер научи, че в шоуто Евгени наистина се е влюбил в една от участничките. Става въпрос за бесарабската българка Ирина, която е успяла да плени галантния пианист, който зад гърба си има десетки национални и международни награди.

Имаме доказателство, че Евгени и Ирина са станали двойка по време на предаването и все още се радват на пламналата помежду им любов. „Надявам се тук да намеря любовта“, каза той в първия епизод и приятелка на Ирина е направила стоп кадър на този момент и я тагнала.

Половинката на Наум Шопов – Теа, сподели стори, в което виждаме Евгени на дивана и брюнетка с гръб към камерата. Прическата издава, че това е Ирина и вероятно по време на формата са успели да си станат близки с водещия и неговата половинка, която беше неотлъчно до него в Турция по време на снимките на сезона.

Предстои да разберем как ще се държат момичетата и коя от тях ще успее да впечатли Евгени. Наши източници докладваха, че пианистът доста ще се лута между тях, докато не се открие с Ирина. Ще се целува с половината от момичетата, но само една е успяла да грабне сърцето му.

Преди месец Евгени и Ирина са били засечени от нашенци да се разхождат в Париж, което означава, че все още са заедно и любовта им не се е изпарила след приключване на формата.

Leave A Comment