• Home
  • Преди 57 години тя изгуби сина си, но случайно го видя по телевизията, сълзи се стичаха по лицето й и ето какво се случи!

Преди 57 години тя изгуби сина си, но случайно го видя по телевизията, сълзи се стичаха по лицето й и ето какво се случи!

Преди 57 години тя изгуби сина си, но случайно го видя по телевизията, сълзи се стичаха по лицето й и ето какво се случи!

Майка, която беше загубила сина си преди 57 години, беше вцепенена, когато го видя по телевизията в случайно комедийно шоу. Сълзите й не спряха да текат, за да види сина си жив, но скоро осъзна, че той е в ГОЛЯМА беда.

Животът наистина подлага някои хора на изпитание и точно това се случи с Ерин Джонсън преди 50 години.

Ерин беше невероятно красива и работеше като медицинска сестра в малка болница в Охай, Калифорния.

Съпругът й Пит работеше като санитар в същата болница и тяхната любовна история не приличаше на никоя друга.

Пийт и Ерин първоначално се срещнаха, докато извършваха спешно раждане на жена, чиято вода изтече на стълбището на болницата. Бебето се роди здраво и любовната история на Пит и Ерин започна точно когато бебето започна своя нов живот.

Пит и Ерин започнаха да се виждат, влюбиха се, ожениха се и три години по-късно родиха бебе Ейдриън. Мислеха си, че животът е щастлив и перфектен, докато Пит не загива в автомобилна катастрофа.

Животът на Ерин се разпадна, след като тя загуби Пит. Беше овдовяла от млада възраст и не знаеше как ще се справи сама с всичко. Но наличието на Ейдриън й вдъхна оптимизъм, че животът ще бъде по-добър. Затова в името на детето тя се опита да се събере и да започне отначало.

Адриан, който беше само на три години, когато Ерин загуби Пийт, беше точно копие на покойния си баща. Той също беше толкова сладък и щедър като Пийт, но беше малко палаво дете. Веднъж той се нарани, докато се опитваше да спаси болно куче, което се канеше да падне в канавка. В процеса той падна по лице на пътя и получи белег, който се простираше от бузата до врата.

Докато Ерин се радваше, че синът й постъпва правилно, тя се ужасяваше всеки път, когато Адрейн се сблъскваше дори и с най-малките проблеми. Тя беше загубила Пийт и не можеше да си позволи да загуби и Адрейн. Но тогава се намеси съдбата!

Ерин заведе Адриан на карнавал за четвъртия му рожден ден. Имаше много разходки и игри за избор и Адриан беше доста развълнуван. Те прекараха целия ден заедно, обикаляйки панаира и опитвайки различни видове захарен памук, пуканки, хотдог и много други! До вечерта Адриан беше уморен и помоли Ерин да му донесе вода.

Те продължиха до един щанд, за да вземат бутилка вода, но имаше огромна тълпа, така че тя каза на Адриан да я изчака на близката пейка.

Ерин продължи да проверява Ейдриън, но когато дойде нейният ред, тя се зае да купи вода и в същото време на панаира избухна блъсканица. Хората се пръснаха навсякъде, отчаяно опитвайки се да спасят живота си, докато няколко хулигани атакуваха произволни магазини.

Ерин се обърна веднага, когато чу хората да крещят и не можа да види Адриан. Тя си проправи път през тълпата към пейката, но Ейдриън не беше там.

— Адриан!… Адриан! — извика тя, докато се оглеждаше. Обаче нямаше смисъл. Шумът заглуши писъците й.

Ерин се паникьоса и се огледа, но не можа да види Адриан. Тя се скри зад пейката, тъй като забеляза, че хулиганите се приближават към нея. Когато минаха, тя претърси целия панаир за Адриан, но не можа да го намери.

Хлипайки неудържимо, тя веднага се обадила в полицията и ги уведомила за ситуацията на панаира и за изчезналото дете – нейният син. Полицейските служители реагираха бързо и се справиха със ситуацията, но Адриан не беше открит.

Ерин направи всичко възможно, за да го намери през следващите дни. Реклами във вестници, брошури, всичко, но Адриан така и не беше открит. След няколко месеца опити да го издирят дори полицията затвори случая.

Минаха няколко години. Ерин живее в една и съща къща в продължение на 57 години, надявайки се, че синът й ще се върне един ден. Дори след пет десетилетия тя не беше загубила надежда.

„Защо ме нарече Адриан? Помня името от детството си!“

Въпреки това Ерин, която всички в нейния квартал си спомняха като щастлива, весела жена, сега беше отчаяна жена, лицето й беше издълбано от бръчки, а очите й бяха покрити с огромни тъмни кръгове.

Тя живееше живот на отшелник. Ежедневието й се състоеше в обикаляне из квартала и залепване на плакати на Ейдриън, които бяха паднали или бяха премахнати от стената. След това си правеше чаша чай и вечерта гледаше телевизия.

Една вечер, около 17 часа, Ерин гледаше вариететно шоу, в което един комик беше поканен като главен гост. Ерин отпи спокойно от чая си, докато водещият покани комика на сцената. Но когато погледна лицето на комика, чашата й се изплъзна от хватката й и падна на пода, а очите й изведнъж се насълзиха.

Тя потърка очи два пъти и се ощипа, когато камерата се фокусира върху лицето на комика. Дълбоките му очи, усмивката и белегът на лицето му бяха точно като тези на Адриан.

„Това… Това не може да е истинско“, прошепна тя, като се мъчеше да сдържи сълзите си. „Това е Адриан! Той ТРЯБВА да е Адриан!“ извика тя.

Сълзи се стичаха по бузите й, докато покриваше устата си с длани. Комикът беше представен като Хенри Брус, но Ерин знаеше, че той ТРЯБВА да бъде Ейдриън. Майчиното сърце никога не би пропуснало да разпознае детето си. Освен това Хенри изглеждаше като копие на Пит!

Ерин набързо набра номера на телевизионната станция, който се появи в долната част на екрана. Междувременно Хенри беше започнал изпълнението си. Той говореше в микрофона, когато Ерин забеляза нещо странно. Хенри искаше да се изсмее, но не можа. Всъщност усмивката му беше кривогледа и лицето му беше увиснало.

— Той получава инсулт! — извика тя. „Вдигни телефона!“ — извика тя към слушалката си, осъзнавайки, че Хенри се нуждае от незабавна помощ. Тогава Хенри се свлече неочаквано и шоуто беше спряно във въздуха.

За щастие дотогава някой беше отговорил на обаждането на Ерин. „Веднага го закарайте в болницата! Той има инсулт… Гледах вашето предаване. Аз съм медицинска сестра. Моля, изпратете ми информация за болницата, когато вашият главен гост бъде приет. Той…“ тя събра малко смелост, преди да каже , „Той е мой син! Моля, гледайте го, докато пристигна!“ — извика тя без пауза.

„Какво? О, добре, госпожо!“ – отговори мъжът от другия край на линията. Той взе телефонния номер на Ерин и я уведоми за болницата, след като Хенри беше преместен там.

След като получи адреса, Ерин бързо взе автобус, но болницата беше далече и тя не можа да стигне преди 20:00 ч. Когато пристигна, тя се втурна към стаята на Хенри и го видя в безсъзнание през кръглото стъкло на вратата. Тя се канеше да влезе, когато мениджърът на Хенри я спря, питайки за самоличността ѝ. За щастие мъжът, който получи обаждането на Ерин по-рано, беше там и й беше позволено да види Хенри, но само за пет минути, след като той обясни как ги е уведомила за състоянието на Хенри.

Ерин им благодари, когато влезе в стаята на Хенри и седна до леглото му, стискайки ръцете му, спомняйки си миналото им. „Ейдриън, скоро ще се оправиш“, прошепна тя и очите й се напълниха. „Тук съм. Никога повече няма да те оставя.“

Хенри не дойде в съзнание този ден, така че на следващия ден тя го посети отново и този път очите му се отвориха и той се огледа. „Мо – молец – майка…“ той се мъчеше да изрече на глас.

„Моля, вървете бавно… Чувствате ли се по-добре?“ — попита лекарят, който беше с Ерин. „Ще имате проблеми с говоренето известно време. Но можете ли да опитате да кажете нещо за нас?“

Хенри опита, но не успя.

Лекарят го прегледа веднага и каза: „Той ще се оправи след няколко дни, но речта му ще изисква терапия, за да се върне към нормалното. Невероятно, той каза „майка“ като първата си дума. Той трябва да ви обича много! Моля, позволете той да си почине сега.“

„Тук съм, Ейдриън“, увери го Ерин, когато стана, за да си тръгне. „Скоро пак ще дойда…“

Но докато тя си тръгваше, той започна да плаче и я хвана за ръката.

— Искаш ли да кажеш нещо? – попита лекарят.

Хенри кимна с насълзени очи, така че лекарят му даде лист хартия и той надраска съобщение.

„Защо ме нарече Адриан? Помня името от детството си!“

Ерин избухна в сълзи, докато четеше съобщението. „Ти си Адриан! Бях прав! Помниш ли, когато те изгубих, когато беше на четири години? Колкото и да търсих, не можах да те намеря! Ти си моят син… Адриан!“

Той кимна разплакан и успя да надраска друго съобщение.

В съобщението той пише, че родителите му са му казали, че е осиновен преди много години. Спомни си името му едва когато го взеха отстрани на пътя и го осиновиха.

Те твърдяха, че той се е състезавал след продавач на балони и е бил на път да бъде блъснат от кола, ако не са се намесили. Беше твърде малък, за да помни нещо, но си спомняше името си. Той също така каза, че се е опитал да научи повече за детството си, но не е знаел откъде да започне. Той опита за известно време, после се отказа, когато нищо не се получи. Накрая написа, че преди две години е загубил осиновителите си.

Ерин беше в сълзи. „Вечно ще им бъда благодарен, че те отгледаха толкова прекрасно. Радвам се, че се върнахте! Толкова съм щастлива!“

Ерин посещаваше Хенри/Ейдриън всеки ден от този ден до изписването му.

След като беше освободен, Ерин се премести при него.

Вече дядо и вдовец, след като загуби жена си от рак, Адриан запозна Ерин със семейството си – единствената му дъщеря, която беше омъжена и живееше в чужбина със съпруга си – и Ерин беше топло посрещната. Тя беше тъжна, че е пропуснала толкова много години живот със сина си, но щастлива, че е отново с него.

Веднъж Адриан отново беше поканен в същото шоу и той разказа историята как се е събрал отново с майка си. Всички в публиката се разплакаха.

Какво можем да научим от тази история?

Никога не се отказвай от надежда. Въпреки че няма следи за сина си в продължение на пет десетилетия, Ерин никога не се е отказвала от надежда да го открие.
Чудесата се случват. След пет десетилетия разлика, съдбата събра Ейдриън и Ерин заедно.

Leave A Comment