• Home
  • Пам Велидис докара до сълзи и Евгени, и зрителите с това признание

Пам Велидис докара до сълзи и Евгени, и зрителите с това признание

Пам Велидис докара до сълзи и Евгени, и зрителите с това признание

Тя може да не е стандартната участничка във формат като „Ергенът“, но определено има своето място в риалитито и то съвсем не е малко.

Може би една от мисиите на сценаристите да включат плюс-сайз модел в подбора на участничките тази година е Пам Велидс да бъде посланик на всички онези момичета, които не отговарят на съвременните стереотипи за съвършенство, отколкото да мери силиконови форми и високо самочувствие с другите претендентки за сърцето на Евгени.

 

Снощи обаче именно тя разтърси както Ергена, така и зрителите на риалитито с признанието, което направи .

Червенокосата фурия, която често става обект на подигравки от страна на някои от жените в предаването заради по-пищните си форми, даде урок на всички, че когато сърцето е голямо, няма значение в каква форма на тялото се намира.

Тя е първата участничка до момента, която разплака не само Евгени, но ѝ зрителите с тази история :

„Имам една ягодова история.

Баба ми е човекът, който ме отгледа, и на един балкон тя глеждаше ягоди. След като тя почина, с дядо ми си говорехме и той каза: „Не знам дали ще мога да ги поливам толкова често, защото имам проблем с крака“. Ставал е всеки ден и ги е поливал, въпреки че е изпитвал болка, за да я задържи за още малко.

Много е красиво, когато хората не искат да пуснат някой, който е толкова важен за тях, защото понякога имаш чувството, че можеш да останеш с този човек дори и дълго след като го няма. Може да се гоните даже един живот през друг, за да се намерите.
Това е ягодовата ми история.“, сподели Пан на Евгени, който не успя да сдържи сълзите си.

Leave A Comment