• Home
  • Очаквал пет бебета, а в деня на раждането се оказало, че жената не е бременна!

Очаквал пет бебета, а в деня на раждането се оказало, че жената не е бременна!

Очаквал пет бебета, а в деня на раждането се оказало, че жената не е бременна!

Пол Серват цели 34 седмици бил убеден, че приятелката му ще роди пет бебета. А той не е единственият, който вярвал в това. Цялото градче смятало, че жената е бременна, а мнозина дарили пари и неща за бебетата. Но когато отишли ​​в болница, те разбрали, че няма бебета! Всъщност, никога не е имало.

Лекарите му обяснили ситуацията.

Приятелката му имала „фантомнa бременност“. Това е психическо разстройство, което се получава, когато една жена толкова силно вярва, че е бременна, че тялото й започва да се подготвя за бременността, без това реално да е така. Затова коремът й се издул така, че сякаш е бременна, имала дори и гадене и дори започнала да отделя мляко.

– Бяхме толкова щастливи. Дори и моите родители с нетърпение очакваха внуците. Загубих цял живот, казва този нещастен човек.

Въпреки че такива фалшиви бременности са редки, те обикновено се появяват при жени в края над тридесетте години и началото на четиридесетте, които силно искат дете и се опитват да забременеят с години.

Момичето сега се намира на психиатрично лечение, защото това е единственият начин, по който жените с тези симптоми могат да се върнат към нормалния живот.

Leave A Comment