• Home
  • Късметлийки! Момичетата с тези 8 имена са под закрилата на Висшите сили още от раждането си:

Късметлийки! Момичетата с тези 8 имена са под закрилата на Висшите сили още от раждането си:

Късметлийки! Момичетата с тези 8 имена са под закрилата на Висшите сили още от раждането си:

Не е тайна, че имената оказват влияние върху характера на собственика си. Някои от тях имат специална енергия. Историята познава много жени, чиито имена са служили като талисман. Пример са Екатерина II, Маргарет Тачър, кралица Виктория и т.н.

От детството собствениците на тези имена са били преследвани от късмет и сила. Били надарени с вродена увереност и сами контролирали съдбата си. Не вярвате? Представяме ви списък с най-силните женски имена . Те трябва да се вземат предвид, когато решавате как да кръстите дъщеря си.

Александра

Мъжката версия на името на Александър е Александра, което означава „мъжественост“ и „защита“ на гръцки. Следователно такива жени са ярко въплъщение на силен волеви характер. Те са борци за справедливост, които се стремят да защитят слабите.

Освен това Александра се отличава с особена женственост и винаги е в центъра на сърдечните драми. Въпреки това, в семейния живот те са честни съпруги и любящи майки. Именно този характер притежавала съпругата на Николай II, Александра Федоровна.

бебе

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Варвара (Барбара)

Собствениците на името Варвара (или Барбара) имат много противоречиви черти на характера, но точно това създава специално енергийно поле около тях. От една страна, момичетата с това име имат вродена доброта и мечтателност, от друга страна, те имат силен волеви характер и вътрешна сила.

Такива момичета са внимателни в избора на своята среда и партньор. От детството Варварите свикват да разчитат само на собствените си сили. Те имат ясна визия за бъдещето си и знаят какво искат.

Виктория

В римската митология Виктория е богинята на победата и завоеванието. Следователно нито житейските трудности, нито изпитанията могат да счупят стоманения характер на собствениците на това име.

Такива жени имат специална способност да постигат това, което искат на всяка цена, те са истински лидери. Викториите са ориентирани към успеха от раненото си детство и са отличен пример за устойчивост.

Катерина

Упорити, амбициозни, енергични – така могат да се характеризират момичетата с името Катерина (Екатерина). От детството тези момичета постигат целите си. Те са умни и не възнамеряват да отстъпят.

Въпреки своеволната си природа, такива момичета имат добро сърце, искрено вярват в истинската любов. Смята се, че носителите на името Катерина са закриляни от ангел-пазител, който ги защитава от зло.

Маргарита

Известната творба „Майстора и Маргарита“ на Булгаков перфектно предава магическото значение на това женско име. Притежателките му се характеризират с вродена изтънченост и увереност.

Такива жени имат гъвкав ум, емоционалност и амбиция. Те са отлични политици и лидери. Маргарет Тачър е пример за това.

красиво момиченце

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Олга

Собствениците на името Олга не приличат на другите – те са ярки личности, които са готови да се борят за своята индивидуалност. Още в детството момичетата показват своя упорит и волеви характер. Като правило те демонстрират висока издръжливост и производителност.

От раждането си Олга има силна защитна енергия, която ги предпазва от негативизъм, клюки и зло око. Такива жени стават прекрасни, любящи майки и силни лидери.

Татяна

Името Татяна идва от гръцката дума за „организатор“. Момичетата с това име имат определена рецепта за щастие и я изграждат стъпка по стъпка. Татяна има властен, но търпелив характер.

От детството си те са независими и енергични, участват във всякакви училищни дейности. Упоритостта и увереността им помагат да успеят както в личния живот, така и в кариерата. Вроденият оптимизъм е истинската суперсила на Татяна.

любознателно момиче

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Дария

От гръцки името Дария се тълкува като „силна“ или „победоносна“. От детството тези момичета радват родителите си с бързия си ум, но често страдат от липса на усърдие.

Дариите имат страхотен вкус и голямо въображение. Те никога не остават незабелязани. Жените с това име излъчват особена енергия и чар. Важен житейски ресурс за Дария е комуникацията – тя е източник на сила и вдъхновение.

Leave A Comment