• Home
  • Камелия стана майка за пръв път на най-великия за нея Великден-Снимка с бебчето

Камелия стана майка за пръв път на най-великия за нея Великден-Снимка с бебчето

Камелия стана майка за пръв път на най-великия за нея Великден-Снимка с бебчето

Истинско чудо споходи певицата Камелия навръх Великден. Със сигурност русата фурия ще запомни този ден завинаги, след като я споходи щастието да стане майка. 

Изпълнителката на хита „Луда по тебе“ се похвали, че с нейния дългогодишен приятел Цветин си имат бебе и дори показаха първа снимка на мъничето.

Източници на БЛИЦ издадоха, че Камелия не е биологичната майка на новороденото, но е записана като негов родител-настойник. 

„Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше ВСИЧКО….“, написа певицата в социалните мрежи. 

За никого не е тайна, че през годините певицата е ставала бременна няколко пъти, но така и не успя да задържи плода и абортираше в шестия месец. Изглежда, че по никакъв начин не се е отказала от възможността да стане майка. А за целта е ползвала сурогатна майка. 

В България това не е позволено, така че остава вариант да е ползвала услугите на някоя от страните, които е разрешено сурогатното майчинство. 

Много популярни личности се включиха с честитки за рожбата на Камелия. Сред познатите ни имена са Михаела Филева, Златка Райкова, Мария, Татяна и т.н

Leave A Comment