• Home
  • Изхвърлете тези 3 предмета от дома си и късметът ще се върне в живота ви: –

Изхвърлете тези 3 предмета от дома си и късметът ще се върне в живота ви: –

Изхвърлете тези 3 предмета от дома си и късметът ще се върне в живота ви: -

Понякога, дори ако сме обзавели и подредили дома си с любов и грижа, не усещаме уют в него. Сякаш нещо липсва, за да се почувстваме напълно и безгрижно щастливи в убежището на собственото си жилище.

Според китайците, които са наясно с енергиите на предметите и хората, това чувство се дължи на замърсеното пространство .

Има 3 предмета, които оказват особено влияние върху цялата атмосфера .

От тях идват апатията и безразличието към живота и към хората около него.

За да изчистите жилището си от негативна и застояла енергия , веднага се отървете от тези три неща:

изкуствени цветя

Изкуствените цветя

Изкуствените цветя са мъртви цветя. Те гнетят дома ви като нищо друго. Не напразно народът казва, че живите цветя са за живите, мъртвите – за мъртвите.

Даже най-красивите, изкусно изработени изкуствени китки не могат да заместят простото жизнерадостно букетче маргаритки. Дори най-обикновеното цвете в саксия излъчва из къщата живителна енергия.

счупени съдове

Счупени съдове

Не дръжте вкъщи пукнати или отчупени чаши, чинии и прочее посуда. Пукнатините, казват китайците, са най-стабилният акумулатор на целия негатив, който се трупа в дома.

От такива съдове трябва час по-скоро да се отървем, за да не се подлагаме на опасности. От стари времена съдовете са символ на богатство и охолство в една къща, а това означава, че пукнатината в чинията е пукнатина в благосъстоянието на стопаните.

шкаф стари обувки

Стари дрехи и обувки

Износените, неизползвани и по някаква причина неподходящи дрехи и обувки не бива да се държат вкъщи. Нищо добро няма да ви донесат. Много по-добре е да ги подарите на бедните и бездомните. Така ще донесат полза и на вас, и на тях.

Ето какво казват още за ненужните вещи: ако искате да получите нещо ново, колкото се може по-скоро се избавете от старото. Тогава на вакантното място непременно ще дойдат чифт нови обувки или палтото, за което сте мечтали.

Leave A Comment