• Home
  • Гала и Стефан си купиха баровска къща на „Софийското море“ и обзаведоха един път (Снимки)

Гала и Стефан си купиха баровска къща на „Софийското море“ и обзаведоха един път (Снимки)

Гала и Стефан си купиха баровска къща на „Софийското море“ и обзаведоха един път (Снимки) -

 

Неведнъж сме ви показвали снимки от дома на водещата на „На кафе“, Гала – в него царят изисканост и уют, а на интериора може да завиди всяка холивудска звезда. Луксозният имот се намира в затворен комплекс на столичния бул.България.

Сега обаче водещата на най-дълголетното женско предаване у нас и половинката й, Стефан, са заживели в нов, не по-малко луксозен дом . Имотът на семейството е близо до София, на брега на язовир Искър , наричан от столичната бохема „софийското море“, пише България Днес.

Гала язовир Искър

Гала и Стефан отдавна притежават терена, но едва сега са завършили строежа на къщата и довършителните работи. Двамата не са пестили средства и всичко е изпипано по вкуса на водещата.

Гала отдавна мечтаела за дървена вила, досущ като алпийските хижи, която обаче да не бъде малка и некомфортна като бунгало, а да съчетава в себе си природни материали и съвременен лукс.

Е, сега мечтата й очевидно вече е сбъдната, а водещата побърза да се похвали със снимка, на която боса ходи по тревата на двора, а Стефан се е захванал да коси.

Гала къща Искър

Стефан къща Искър

Имотът е на едно от най-живописните места на язовира с невероятна гледка към водната шир.

Гала нов дом

Гала ще трябва да изминава всяка сутрин разстоянието до София, за да се появи в ефир. Тя отдавна искала да избяга от столицата и да живее в къща сред природата.

Leave A Comment