• Home
  • Благоевградски бизнесмен загуби раница с много пари и документи! Лудата история за намирането им!

Благоевградски бизнесмен загуби раница с много пари и документи! Лудата история за намирането им!

Благоевградски бизнесмен загуби раница с много пари и документи! Лудата история за намирането им!

Днес бизнесмен забрави раница с много пари, ключове от автомобили и различни документи. От Струма разбираме, че той е открил загубеното. Сумата е около 35 хиляди лева. Ако не беше отличната реакция на общинския „Инспекторат“, полицията и добрите контакти на бизнесмена, тя щеше да бъде загубена.

След часове на търсене е открит човек, който е намерил раницата и не я е върнал. Оказва се жена, караща сив джип. Тя е намерила нещата на благоевградския бизнесмен, който в ангажиментите си е оставил раницата на тавана на колата и е потеглил без да я прибере.

След час и половина се сеща, че парите ги няма. Започнал да търси навсякъде. Обадил се на инспектората, защото на мястото, където е спрял преди това, има камери.

„Васко, момчето, което гледа камерите ме ориентира отлично в координатите на сив джип, който е минал след мен и е видял раницата ми. Сезирахме и полицията и преди около час, парите вече са при мен, заедно с изключително важните документи, които имаше в раницата ми, каза бизнесменът.

Жената също е бизнесдама, която уж е щяла да върне парите, но и тя се улисала.

„Историята има добър край, благодарен съм на инспектората към общината, на момчетата от полицията, които ми помогнаха, заяви бизнесменът

Leave A Comment