• Home
  • Баща й забрани да се гледа в огледалото, а любимият я изостави заради Джулия Робъртс. Божествената й красота днес е съсипана –

Баща й забрани да се гледа в огледалото, а любимият я изостави заради Джулия Робъртс. Божествената й красота днес е съсипана –

Баща й забрани да се гледа в огледалото, а любимият я изостави заради Джулия Робъртс. Божествената й красота днес е съсипана -

Известната френска актриса Изабел Аджани се появи на ревюто на Dior в рамките на продължаващата Седмица на модата в Париж.

Известната с красотата си Изабел (67) така и не остави природата да извае чертите й с времето, а през годините използваше различни методи за подмладяване и пластични операции, за да забави стареенето.

Изабел Аджани седмица на модата

Резултатите от това показват снимките от Париж, но и снимки от предишни години, в които трудно можете да разпознаете актрисата, чиято външност е променена до неузнаваемост от пластичните хирурзи.

Изабел не издържа на големия натиск, на който са изложени жените от световната публична сцена, който ги принуждава на всяка цена да поддържат младежки вид, за да запазят позициите си в шоубизнеса.

Изабел Аджани млада

Има и такива, които се противопоставят на тези правила и сурови стандарти за красота, като Шарън Стоун, с която Изабел си партнира във филма „Diablolique“.

Сигурно има причини зад решението на Изабел да си направи много пластични операции…

Изабел Аджани операции

В статиите на LA Times от 1996, които я обявяват за най-красивата актриса в историята, се споменава и опустошителната трансформация на външния й вид, но не са забравени и великолепните й актьорски успехи.

Изабел е печелила пет пъти наградата „Сезар“ за най-добра актриса, два пъти е носител на награди от фестивала в Кан преди 41 години и два пъти е номинирана за „Оскар“ в категорията за най-добра актриса.

Изабел Аджани млада

Аджании е израснала с майка германка и баща алжирец. Майка й, от любов към баща й, напуснала мъжа си и двете си тогава малки деца, за което никога не съжалила.

Известно е, че Изабел е израснала в Париж. Филмов агент я забелязва, когато е едва на 14 години, получава първата си роля, а на 19 става най-младата актриса, номинирана за Оскар за ролята си във филма „Историята на Адел Х.“.

Интригуващите подробности от живота й са тези, че баща й й е забранил да се гледа в огледалото, за да не стане суетна. Отнело й години психотерапия, за да приеме красотата си.

Изабел Аджани днес

Що се отнася до любовния й живот, най-голямата си любов изживява с актьора Даниел Дей-Луис, който по-късно избира да бъде с Джулия Робъртс, докато Изабел ражда сина им Габриел.

Leave A Comment