• Home
  • Алекс изпрати трогателен SMS на бившата си жена, но отговорът го остави без думи

Алекс изпрати трогателен SMS на бившата си жена, но отговорът го остави без думи

Алекс изпрати трогателен SMS на бившата си жена, но отговорът го остави без думи

Мъж се разведе със съпругата си и изостави семейството и децата заради по-интересен живот и атрактивна любовница, но когато остана сам и реши да потърси отново бившата си, остана неприятно изненадан.

Любопитната им история от известно време се радва на голяма популярност в социалната мрежа.

Алекс се влюбил в Анна от пръв поглед в университета. Скромната първокурсничка с руси къдрици и сини като небето очи бързо пленила сърцето му. И още тогава той разбрал, че ще направи всичко, за да я направи своя законна съпруга.

В началото Анна не обръщала внимание на упорития си ухажор. Вниманието й било насочено върху учебниците, а най-голямата й мечта била да изгради успешна кариера.

Въпреки това не успяла да устои на чара на Алекс. Той я ухажвал толкова красиво, че Анна не издържала и се предала. Връзката им се развивала много бързо и скоро двамата заживели под един покрив.

Алекс си намерил работа като мениджър, а Анна завършила университета. След като се сдобила със заветната диплома, решила, че трябва да започне работа и да се развива, но новината, че чака бебе, съсипала всичките й планове.

Когато Алекс научил, че скоро ще става баща, й направил най-романтичното предложение за брак. Двамата се оженили и много скоро се родил първородният им син. Няколко години след него на бял свят се появила и дъщеря им.

Анна си стояла в къщи и се занимавала с децата и домакинството. А Алекс се грижел на семейството да не му липсва нищо. Първоначално това го устройвало, но…

Започнал да се издига на работното място и станал мениджър на клона, в който работел. След това започнал да отговаря за всички обекти в града, а по-късно – и за региона.

Всички дела на компанията лежали на плещите му. Алекс започнал често да пътува и да посещава различни социални събития. А там срещал великолепни жени: млади, красиви, добре облечени и поддържани.

В тези моменти в съзнанието му изниквал образът на съпругата му: в безформен халат, с кок на главата и без капчица грим. И се натъжавал, защото вкъщи го чакала неугледната му жена, а не една от тези красавици, които срещал по презентациите.

Алекс се прибрал уморен в семейния апартамент. Когато Анна започнела да го разпитва как е минал денят му, той й разказвал, но виждал, че не проявява интерес. Тя била много далеч от живота, който той водел и единственото, от което се интересувала, били памперси и плетки.

В такива моменти в него се надигал гняв. Липсвала му сродна душа.

И тя се появила съвсем скоро на хоризонта. Млада красавица, с която Алекс се запознал на една презентация. Мъжът не успял да устои на изкушението. И се отдал на греха.

Двамата започнали връзка. А един ден любовницата се свързала с Анна и й разказала най-подробно с какво се занимава мъжът й, докато е в командировка.

В края на монолога си другата жена добавила, че не смята да се откаже от Алекс и ще се бори до последно за него.

След разговора Анна се обадила на мъжа си и му разказала всичко. В края му поставила ултиматум: или тя, или другата. Съпругът й избрал втория вариант.

Изминали три години. След развода с Анна, Алекс заживял с любовницата си, но след шест месеца отношенията им вече не били същите и двамата се разделили. Останала му само работата, но и тя вече не му носела удоволствие.

Една вечер, размишлявайки върху живота си, Алекс осъзнал каква огромна грешка е допуснал, изоставяйки Анна и децата си.

Той бързо грабнал телефона и изпратил на бившата си съобщение, което гласяло: „Липсваш ми“. След няколко минути дошъл и отговорът, който го оставил без думи: „Аз съм съпругът на Анна. Тя спи“.

Leave A Comment